Witam
Pozycjonuję pewną domenę na dość popularne frazy i po zindeksowaniu strony nie ma jej w ogóle na jedną z trudniejszych fraz. Na wszystkie pozostałe frazy strona jest w wynikach wyszukiwania. Nie mam tu na myśli obecności w top10,top20 czy top 30, ale domeny nie ma na w zasadzie żadnej z przeszukiwanych stron rezultatów wyników google (przejrzałem wszystkie kilkadziesiąt stron - więcej wyników jest już dla "Jeśli chcesz, możesz powtórzyć szukanie we wszystkich stronach wraz z pominiętymi wcześniej.").
Sama struktura podstrony na domenie jest znacznie lepsza od pozostałych stron będących w wynikach wyszukiwania, więc imho mimo że domena i zawartość jest młoda powinna już być widoczna w wynikach wyszukiwania, jak nie w top100, to w top200 czy top300...
Podstrona zaindeksowana, więc nie o zaindeksowanie chodzi. Sprawdzałem przez ostatni tydzień i nadal brak na tą frazę. Możliwy jest jakiś megafiltr lub ban na daną (w zasadzie najtrudniejszą) frazę (nie słyszałem, ale pytam się dla pewności).
Proszę o wskazówki lub Wasze domysły