EDITH nie rozsmieszaj mnie

.
Bo dla mnie smietnik to takie samo zlo co system wymiany - wiec ani jedno ani drugie.
Wiec ani sie nie tlumacze i nie bede bo nie w sensie usprawiedliwiania to pisalem tylko tego co wole robic.
Byc moze nie pojmujesz roznicy woli a nie usprawiedliwiania.
Zobacz - pielegniarka bedzie pracowala w zawodzie biurowym ale nie lubi pracy w biurze lecz praca w zawodzie pielegniarki jej sie nie oplaca. Widzisz juz roznice woli a usprawiedliwiania

.
Ja wole robic dobre ale robie mniej dobre bo na nich sie lepiej zarabia.
WILK Podales pojecie spamu brawo - ale na VOIP ktos dzownil - jakis automat, telefon tez na ksiegi takze.
Zwroc uwage ze strony robisz - to boty je indeksuja.
Wiec sam dales piekna definicje spamu ! spamem jest czynnosc ktora wysyla tresc /przekaz do usera mimo ze on tego sobie nie zyczyl.
Mam nadzieje ze sam zrozumiesz ze strona www indeksowana jest przez boty a user klikajac sam sobie tego zyczy.
To tak jakbym wlaczyl telewizor i mowil ze mi spamują !. Nikt nie zmuszal mnie do ogladania. Co inengo jak ktos mi ten telewizor wlaczy za mnie i bedzie z nim za mna chodzil.
Tak wiec strona nie spamuje bo nie zmusza do wchodzenia

to user sie na to decyduje.
Przyklady spamu ktore podales sa oczywiste tylko zwroc wlasnie uwage na to kiedy decyzje podejmuje uzytkownik badz bot indeksujacy. To tak jakby ktos wszedl na mojego meila gdzie bylby oferty i zaczol je czytac twierdzac ze czyta spam.
Wyszukiwarki sie same zasmiecaja bo to ich boty wchodza i pobieraja dane na wlasne zyczenie tak samo jak pozniej na wlasne zyczenie uzytkownik odwiedza taka strone.