Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy to by było nadużycie?
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Przedsięwzięcia Forumowiczów > Łeb w Łeb!
ciocia_hela
Jak w temacie.
Przejrzałem chyba wszystkie tematy "Łeb w Łeb!" i nadal nie jestem pewien.
W regulaminie jest co prawda
CYTAT
Zanim dodasz nową podkategorię skorzystaj z wyszukiwarki. Sprawdź czy naprawde potrzebujesz zakładać nową.
ale to chyba dotyczy sytuacji, gdy komuś nie chce się poszukać, a nie gdy komuś jeszcze mało?
Czy gdybym postanowił maksymalnie wykorzystać te 100 punktów na koncie i dodał stronę do wszystkich pasujących (kilkunastu) podkategorii, a następnie stworzył jeszcze kilkadziesiąt innych pasujących (dałoby radę) i tam umieścił wpis, to było by ok?
Zazwyczaj testuję takie rzeczy na zasadzie "zobaczymy czy wywalą", ale pytam zanim zrobię, bo jestem, Piotrek, pod wrażeniem Twoich projektów.

[Edit] Piotrek się coś nie odzywa, więc może ktoś by się podzielił swoją opinią?
piotrek
witaj,

staramy się trzymać kurs na to aby kategorie i podkategorie w katalogu przydawały się nie tylko robotom, dlatego proszę aby były zakładane sensownie

oczywiście nie jest niczym złym założenie na własne potrzeny 100 nowych indywidualnych podkategorii i umieszczenie w nich swojego wpisu, to pobudza do działania (manewrowanie punktami)konkurencyjne wpisy

moderator stale czuwa nad zakładanymi podkategoriami tylko w skrajnych przypadkach coś ostro kasuje, przeważnie wówczas gdy ktoś nazakłada podkategorii a docelowo zostawi wpis w jednej

pozdrawiam
Piotr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.