Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Indeksacja podstron w moim przypadku
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Dla początkujących
rating
Witajcie,

wiem, że temat się pojawiał na forum, nawet czytałem kilka wątków, ale nie uzyskałem wyczerpującej informacji. Jestem raczej początkującym "pozycjonerem" strony dlatego chciałebym zapytać Was o kwestię podstron.

Jakiś czas temu stworzyłem stronę www.kurierkwiatowy.pl dodaje
wpisy w katalogach, google zaindeksowały ja i jest wszystko na dobrej drodze. Jednak dzisiaj sprawdziłem
site:www.kurierkwiatowy.pl i pojawiły mi się jedynie dwa wyniki. Z czego to się bierze i w jaki sposób można to zmienić żeby podstrony google też widziało. Problem zapewne nie tkwi w czasie itd bo kilka dni temu stworzyłem jakąś podstronę "linki" do wpisywania adresów zwrotnych katalogów i ta strona po 3 dniach już jest zaindeksowana. W związku z tym chciałem się zapytać czy jest gdzieś moja wina. Może
struktura linków na stronie jest niezrozumiała dla google.

Z drugiej strony jak wpiszę jakąś fraze z tekstu, który jet umieszczony na podstronie to google bardo ładnie ja znajduje. przykład Wygody kwiaciarnia

Proszę o poradę.

Pozdrawiam
Wojtek
°K°
Na przyszłość jak wyślesz 2 razy temat to raportuj, nikt nie będzie poźniej szukał w koszu dublowanych tematów.
protus
Mi się pokazuje troche więcej podstron:
http://www.google.pl/search?q=site:kurierk...r=&filter=0
Setia
Brak 301 z kurierkwiatowy.pl na www.kurierkwiatowy.pl

I zacznij czytać forum.
mmarek
Na każdej podstronie masz te same Description. Zmień to i będzie ok.
jimmi
no i mozna by jakoś ładniej te linki porobić dodać mape strony itp.
Yannick
sitemap, dynamiczne title i desc, linkowanie podstron i bedzie ok
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.