Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ile trwa indeksacja przez google wpisow w katalogu?
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Przedsięwzięcia Forumowiczów > Łeb w Łeb!
sm00f
prosze o odpowiedz na to pytanie ;] chodzi mi o przecietna, minimalna i maxymalna wartosc czasu ;-)
piotrek
Róznie z tym bywało ale nie sprawdzałem ostatnio co i jak. Za to przeglądnąłem przed chwilą kilka kopii podstron katalogu zachowanych w google i daty wskazują na 4 - 5 listopada więc wystarczy że teraz zaglądniesz raz dziennie czy jest nowa kopia i będziemy wiedzieć.

podstrona z datą 4 listopada
podstrona z datą 7 listopada

Hmm.. znalazłem też kilka z datą dzisiejszą wink.gif

podstrona z datą 13 listopada
sm00f
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=link%3...btnG=Szukaj&lr=

a do mojej linku jeszcze nie znalazlo tongue.gif dopiero kilka dni temu zaczolem pozycjonowac wiec jeszcze slabo tongue.gif
piotrek
QUOTE(sm00f)
a do mojej linku jeszcze nie znalazlo

Nawet kiedy już złapie nie jest powiedziane że komenda link będzie wskazywać linki z mojego katalogu. Może ale nie musi tak jak nie wskazuje pozostałych stron na których masz link
sensor
Po lilu dniach zaindeksuje google od wizytu na stronie??
U mnie zwykle załatwiał sprawę w 2 doby ale ostatnio widzę, że przleciał ze 20 stron podnad tydzień temu i nic.
Lubomir
Mi "przeleciał" ponad 140 podstron tydzień temu i nadal nie widzę aby były zindeksowane po wpisaniu zapytania "site:"
piotrek
katalog webwweb.pl ma 5 poziomów (strona główna, dział, kategoria, podkategoria, szczegóły wpisu) więc zanim robot zgłębi najniższe poziomy może to trochę potrwać.

jakiś czas temu zapraszałem już na forum do umieszczania na Waszych stronach buttonika. Chodzi ogólnie o to aby googluś i inne roboty szybciej wchodziły w głębsze części katalogu, Wy będziecie mieć szybciej zindeksowany link a ja większy site.
Silverstorm
czas jest proporcjonalny do ilosci linkow.
BaGRoS
QUOTE(piotrek @ 18.07.05 - 12:52) [snapback]67027[/snapback]

katalog webwweb.pl ma 5 poziomów (strona główna, dział, kategoria, podkategoria, szczegóły wpisu) więc zanim robot zgłębi najniższe poziomy może to trochę potrwać.

jakiś czas temu zapraszałem już na forum do umieszczania na Waszych stronach buttonika. Chodzi ogólnie o to aby googluś i inne roboty szybciej wchodziły w głębsze części katalogu, Wy będziecie mieć szybciej zindeksowany link a ja większy site.

Możesz linka podać innego? Forum mi się sypie pod tamtym adresem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.
Friendship quotes - Trimble