Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Webwweb News
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Przedsięwzięcia Forumowiczów > Łeb w Łeb!
J@sió
Być może przeleżałem się pod lodem, ale dawno, dawno temu istniała usługa Webwweb News umożliwiająca prezentację wiadomości z systemu na własnej stronie www. Czy webwweb jeszcze coś takiego oferuje? A jeśli nie, to czy znacie może jakieś serwisy z taką usługą (najlepiej darmową)? Ideałem byłyby newsy turystyczne.
piotrek
Czy webwweb jeszcze coś takiego oferuje?

przykro mi ale nie
Saint
piotrek: udostepniasz rss z news.webwweb.pl ?
piotrek
niestety nie
Saint
powiem szczerze, ze chetnie bym skorzysstal sad.gif
stelmik
Witam,
miałbym pytanko czy komuś z Was udało się przejść pomyślnie przez proces od wysyłki artykułu do jego prezentacji na stronie Webbweb News ?
pod adresem:
http://news.webwweb.pl/5,jak,nadsylac,informacje.html
piszą, że propozycje należy wysyłać pod konkretny adres e-mail, ale spod tego adresu nikt nie odpowiada, a artykuły wysyłane nie są zamieszczane (wysyłka ok. 7-10 dni temu). Być może czas oczekiwania jest bardzo długi i moje pytanie jest bezsensowne, ale z drugiej strony, może po prostu do nich te maile nie docierają. A być może mają na mnie nałożony filtr wink.gif
Slawek
QUOTE(stelmik @ 25.08.06 - 12:38) [snapback]201027[/snapback]

ale spod tego adresu nikt nie odpowiada

Stelmik nie siej tu paniki nonono.gif , maile dochodzą

Jeżeli nie dostałeś maila zwrotnego, to oznacza że Twoja informacja prasowa została odrzucona i nie będzie opublikowana.
Po publikacji każda osoba nadsyłająca otrzymuje potwierdzenie z wyszczególnieniem w jakich serwisach tematycznych artykuł został opublikowany.
stelmik
QUOTE(Slawek @ 28.08.06 - 22:27) [snapback]202045[/snapback]
Stelmik nie siej tu paniki nonono.gif , maile dochodzą
Jeżeli nie dostałeś maila zwrotnego, to oznacza że Twoja informacja prasowa została odrzucona i nie będzie opublikowana.

No bez przesady, ja nie "sieję paniki", tylko pytam. Jeśli korzystasz często z maila to pewnie wiesz coś o tym że mogą zdarzyć się sytuacje z ginącymi mailami lub wycinanymi załącznikami.

Chyba jednak nie zostałą odrzucona, bo dzisiaj ok. 2 godz. temu dostałem maila z info o tym, że artykuł został właśnie opublikowny. Wystarczyło poczekać smile.gif
Po publikacji każda osoba nadsyłająca otrzymuje potwierdzenie z wyszczególnieniem w jakich serwisach tematycznych artykuł został opublikowany.

Oczywiście, mail potwierdzający przyjdzie i przyszedł, tylko skąd miałbym mieć pewność, że do nich mój mail doszedł, skoro nie dostałem żadengo potwierdzenia przez dłuższy czas ? A bez sensu zawalać im niepotrzebnie skrzynke.
Slawek
Pojawiła się nowa możliwość wysyłania artykułów na News Webwweb. Aby informacje prasowe błyskawicznie pojawiały się w Newsie należy korzystać z systemu publikacji PR.otwarty
arcus
CYTAT(J@sió @ 30.12.05 - 23:22) [snapback]120633[/snapback]
A jeśli nie, to czy znacie może jakieś serwisy z taką usługą (najlepiej darmową)?

www.grabtext.org - posiada feed do pobierania newsów z konkretnymi keywordami
Stwor
CYTAT
A jeśli nie, to czy znacie może jakieś serwisy z taką usługą (najlepiej darmową)?

google zamknęli ? poszukaj stron turystycznych sprawdź czy mają rss i będziesz miał to co chcesz.
infobank
przecież uruchomić kanał rss z dowolnej strony mającej ten kanał to nic trudnego - ściągasz plik np. rss_get.php ustawiasz w nagłówku kanał rss - i już się wyświetla
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.