Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brązowy medal dla "Łeb w Łeb" ;)
Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Przedsięwzięcia Forumowiczów > Łeb w Łeb!
piotrek
Grzegorz Zbroja zdobył brązowy medal na Mistrzostwach Polski Seniorów w Kick Boxingu w formule Light Contact w kategorii wagowej 63 kg...

user posted image

na zdjęciu Grzegorz w koszulce "Łeb w Łeb" wink.gif

Więcej fotek na stronie Krakowskiego Klubu Sportowego SMOK im. Andrzeja Firsta - http://smok.webwweb.pl/

Wczoraj byłem popatrzeć jak trenują, samo patrzenie, jak ludzie wyciskają z siebie siódme poty, mnie wykończyło... ale gdyby ktoś z Was (Panie i Panowie pozycjonerzy) był zainteresowany to zapisy trwają cały rok wink.gif
zero3
brawa.gif
kill bill
brawa.gif
domains
na zdjęciu Grzegorz w koszulce "Łeb w Łeb"

Dla całej pierwszej 10-tki były koszulki czy tylko dla podium?
[edyta]kalashnikov, piotrek: wiem :) nawiązuję żarcikiem do konkursu seo ;)
kalashnikov
QUOTE(domains @ 20.10.05 - 20:36)
Dla całej pierwszej 10-tki były koszulki czy tylko dla podium?
[right][snapback]94566[/snapback][/right]

Koszulki nie były nagrodami. Gość najpierw dostał koszulkę, a potem zdobył medal, a nie najpierw medal a potem koszulka smile.gif

Przynajmniej ja tak rozumiem to, co napisał Piotrek.
piotrek
domains, tylko zawodnicy KSS SMOK byli w koszulkach, tu jest kilka fotek wink.gif za trzy tygodnie "jedziemy" na kolejne mistrzostwa więc trzymajcie kciuki wink.gif
intruder2600
Piotrek jakbys potrzebowal strongmana do kompletu to sluze pomoca biggrin.gif yahoo.gif

user posted image
piotrek
Rafał - rewelacja! yahoo.gif jeśli ktoś będzie miał fotki w koszulkach "Łeb w Łeb" to dajcie na forum
lordbart
ja mam tylko taką, bo nijak nie chciał założyć łeb w łeba wink.gif ( ale jeszcze powalczę )

user posted image

biggrin.gif
piotrek
nijak nie chciał założyć łeb w łeba

hehe, bo wie że nie dla psa kiełbasa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mam kilka nowych webwebowych fotek do aktualizacji galerii na stronie smok'a

user posted image

user posted image

przysyłajcie swoje fotki w czerwonych webwwebowych koszulkach wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.