CYTAT(DUDE)
Co za głupoty!
1. Piszesz, że SEO to optymalizacja a pozycjonowanie to pozycjonowanie - A sam na goldenlie masz w profilu "Od ponad 4 lat zajmuje się dziedziną SEO - optymalizacja i pozycjonowanie stron...". Hehe
oświeć mnie bo nie czuje i penie ja o co ci chodzi ?
CYTAT(DUDE)
2. Ponadto od dawna istnieje termin "bad neighbourhood" - a że to nie mieści się w Twoim pojmowaniu to nie znaczy, że nie istnieje. Może to po prostu za trudny dla Ciebie termin.
mówmy o faktach nie o tym co Ci się wydaje, bo mi sie wydaje że jesteś lamerem
CYTAT(DUDE)
3. To, że nie nikt z Tobą nie chce rozmawiać na temat black/white SEO nie oznacza, ....
Nie pisz z sufitu i nie oceniaj ludzi z autopsji to że z Tobą nie gadają nie znaczy ze tak jest z innymi
CYTAT(DUDE)
4. SEM to promowanie strony w internecie?? Ciekawe!....
No to pięknie teraz zabłysnołes
CYTAT(DUDE)
5. Wikipedia to jedno z bardziej wiarygodnych źródeł informacji, co prawda każdy może coś napisać, ale to oznacza, że wiele osób to później może weryfikować.
faktycznie mega wiarygodne źródło informacji , co sie stanie jak ktoś nie zweryfikuje ? bzdura zostaje wykładnią ?
CYTAT(DUDE)
6. Optymalizacja "zwiekszenie ilości fraz po ktorych strona może być odnajdywana" - nie zawsze! Czasem to może być zmiejszenie. Nie zawsze więcej, znaczy lepiej!
zmieszanie ???? stary kolejna nowośc i to myśle ze nie tylko dla mnie

CYTAT(DUDE)
7. I ma marginesie. Czasami nie wszystko jest white/black HAT SEO. Naturalnei nie używa się terminologii PINK, ale na forach anglojęzycznych często można przeczytać o GREY HAT SEO.
Łykasz wszystko jak pelikan rybke, PINKI SEO stworzył : wujek, edyta , domajsc dla jaj a ja widze ze Ty już interpretujesz to jaki GREY

LOOOL
CYTAT(DUDE)
..... A spam w SEO to tworzenie stron bez żadnej wartości, spamowanie blogów komentarzami, SWLe (np e-weblink) i inne tego typu rzeczy.
Stary napisałeś jeden wielki stek bzdur
Panie i Panowie jeżeli ktoś uważa inaczej że jest BLACK SEO i WHILE SEO to prosze niech udowodni swój wywód a nie zachowuje się jak pokemon mówiąc "jesteś głupi"