|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
11.04.09 - 13:46
|
|
|
Grupa: Members Postów: 7 Podziekowań: 0 Dołączył: 27.03.2009 Nr użytkownika: 16,743 |
Hej,
po opisaniu przez kogoś na PiO programu partnerskiego uploading.com ( http://cash.uploading.com ) zacząłem szukać czegoś z lepszymi stawkami dla ruchu z polski i chyba znalazłem. hotfile.com to strona z uploadingiem, która płaci nam za pobranie naszych plików. W skrócie: Kraje za ruch z których wypłacane są pieniądze: United States, Canada, Norway, Finland, Sweden, United Kingdom, Germany, Latvia, Estonia, France, Spain, Portugal, Italy, Austria, Switzerland, Hungary, Czech Republic, Netherlands, Belgium, Greece, Denmark, Ireland, Poland, Slovakia, Slovenia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Australia, Russia, Belarus, Ukraine and Liechtenstein Zarobki: Plik 5-50MB - 1000 pobrań - 5$ Plik 50-100MB - 1000 pobrań - 7$ Plik 100 - 1000MB - 1000 pobrań - 10$ Czyli w przeciwieństwie do cash.uploading.com stawka za ruch z polski jest taka sama jak za ruch z USA. W przypadku trafiku z USA i zachodniej europy IMO lepiej zostać w uploading.com. Płacą za każde kompletne pobranie (nie tylko unikalne pobrania). Wypłata jest w każdy poniedziałek od 15$ na PayPal, WebMoney lub ePassporte. Są podobno wypłacalni, ja jeszcze nie nazbierałem środków na wypłatę. Prędkość pobierania dla użytkowników niezarejestrowanych to 128 kbps, nie ma limitów na ilość pobranych plików, ściąganie odbywa się natychmiastowo, więc sam komfort pobierania od nich plików jest dosyć wysoki. Jest remote upload - nie trzeba uploadować plików ze swojego komputera - można wskazać plik z sieci do pobrania. Wypłacają 20% zysków poleconego z programu partnerskiego, czyli całkiem sporo. Jeżeli tylko możesz będę wdzięczny za rejestracje z linka z mojej stopki. Ten post edytował Irek 29.04.09 - 15:49 -------------------- Zarabiaj na uploadingu plików (do $10 za 1000 pobrań):
hotfile.com WP hotfile o hotfile.com, hotfile forum społeczności, Multi-Poster ![]() |
|
|
|
29.04.09 - 01:13
|
|
|
Grupa: Members Postów: 5 Podziekowań: 0 Dołączył: 7.12.2008 Nr użytkownika: 15,235 |
Dzięki za informację o tej firmie. Trochę poczytałem na ich temat i wygląda na to że rzeczywiście hotfile.com jest wypłacalne, więc myślę że ich wypróbuję
|
|
|
|
29.04.09 - 08:59
|
|
![]() Grupa: Members Postów: 461 Podziekowań: 4 Dołączył: 27.11.2007 Nr użytkownika: 11,391 |
Czy jest wypłacalne osobiście się nie przekonałem jeszcze, za mało plików i za mało ściągnięć, szkoda że kurek jest tylko do 128kbps dla anonimów przykręcony i to może zniechęcać do korzystania. Przydałaby się jeszcze prowizja ze sprzedaży konto premium..
-------------------- |
|
|
|
4.05.09 - 12:56
|
|
|
Grupa: Members Postów: 72 Podziekowań: 1 Dołączył: 3.01.2007 Nr użytkownika: 8,079 |
Witam! Mam pytanie co do tego typu zarabiania....
Powiedzcie mi czy macie jakąs bazę do Remote upload ? Skąd można wziąść linki do tej opcji.... Proszę dajcie jakieś info tutaj bądź na PW... -------------------- |
|
|
|
5.05.09 - 02:10
|
|
|
Grupa: Members Postów: 1 Podziekowań: 0 Dołączył: 5.05.2009 Nr użytkownika: 17,221 |
http://hotfile.kornes.net
Rzetelny poradnik na temat zarabiania z hotfile.com oraz jego działania, - nie namawiamy cię do rejestracji z jakiegoś refflinka jak u innych, - wiele przydatnych informacji i poradników krok-po-kroku, - lista wyselekcjonowanych for na których warto się zarejestrować, - porady co wrzucać by dobrze zarobić, - zawsze aktualne info na temat zmian wprowadzanych w serwisie, - odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Ciągle go rozwijam więc warto zaglądać co jakiś czas. Zapraszam do lektury i do zadawania pytań. |
|
|
|
5.05.09 - 09:03
|
|
|
Grupa: Members Postów: 72 Podziekowań: 1 Dołączył: 3.01.2007 Nr użytkownika: 8,079 |
http://hotfile.kornes.net Rzetelny poradnik na temat zarabiania z hotfile.com oraz jego działania, - nie namawiamy cię do rejestracji z jakiegoś refflinka jak u innych, - wiele przydatnych informacji i poradników krok-po-kroku, - lista wyselekcjonowanych for na których warto się zarejestrować, - porady co wrzucać by dobrze zarobić, - zawsze aktualne info na temat zmian wprowadzanych w serwisie, - odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Ciągle go rozwijam więc warto zaglądać co jakiś czas. Zapraszam do lektury i do zadawania pytań. Nie namawiacie? A z tego co wyczytałem to aby dowiedzieć się jak pozyskiwać linki bezpośrednie do remote upload muszę być zapisany z waszego ref linku... Czyli jedank namawiacie -------------------- |
|
|
|
5.05.09 - 10:59
|
|
![]() Grupa: Members Postów: 461 Podziekowań: 4 Dołączył: 27.11.2007 Nr użytkownika: 11,391 |
Heh, no dokładnie
I jeszcze kłamać w żywe oczy że nie masz refów na stronie, żeby podstępem kogoś złapać na refa. Podaj refa oficjalnie, kto będzie chciał to się z niego zarejestruje, a nie ściemniaj na samym wstępie. -------------------- |
|
|
|
5.05.09 - 11:24
|
|
|
Po dwu dniowych intensywnych poszukiwaniach znalazłem sposób jak w pare minut zupladować na swoje konto pare GB danych! Oczywiście za darmo! Chętnie podziele się tym sposobem za liste stron na których warto dawać linki (TYLKO TAKIE NA KTÓRYCH FATYCZNIE SĄ POBRANIA i dział z xxx) bądź za zapis z mojego refa...
Chętnych zapraszam na PW -------------------- |
|
|
|
8.06.09 - 12:39
|
|
|
Grupa: Members Postów: 3 Podziekowań: 0 Dołączył: 14.04.2009 Nr użytkownika: 16,986 |
Zapraszam do zapoznania się z witryną poświęconą serwisowi hotfile, lista for, for xxx, generator rs2hf, nie długo także hf2hf. link - hotfile.com.pl
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.10 - 16:51 |