Pozycjonowanie i OptymalizacjaPozycjonowanie i Optymalizacja
 Szukaj   Pomoc    Regulamin    Użytkownicy   Kalendarz

Hosting w Prohost.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> radomIT.pl - radomskie barcampy
CrashXT
post 10.01.09 - 20:22
Post #1

Grupa: Members
Podziekowań: 1
Nr użytkownika: 4,129

Chciałem wszystkich serdecznie zaprosić na radomskie spotkania barcamp pod nazwą radomIT.pl.

Najbliższe spotkanie odbędzie się 26 lutego (czwartek) o godzinie 17 w Radomiu w Łaźni ul. Żeromskiego 56 (1 piętro)

Prelegentami będą:

Tomasz Sobiesiak
Szymon Przybyszewski
Piotr Cichosz

Tytuły prezentacji jeszcze nie są znane, ale ogólnie nasi goście będą opowiadać o zarabianiu smile.gif proste, prawda? biggrin.gif

Spotkanie będzie prawdopodobnie można oglądać on-line przez internet, jednak serdecznie zapraszamy do przybycia. Będzie sporo ciekawych osób. Jest to wspaniała okazja do zdobycia nowych kontaktów oraz poszerzenia wiedzy.

Jeżeli ktoś by chciał wystawić w roli prelegenta to dobra wiadomość, lista nie jest jeszcze zamknięta. Barcamp będzie poprzedzony kampanią reklamową: plakaty na przystankach, autobusach i w uczelniach oraz smsowy mailing smile.gif do mieszkańców Radomia.

Już telewizja lokalna okazuje zainteresowanie http://pl.youtube.com/watch?v=_Qc4zViGKGE
Przepraszam, za treść tego nagrania. Nie zostałem uprzedzony, że na spotkaniu będzie ekipa telewizyjna. Wyobraźcie sobie na dworze mróz, zmarznięty, zmęczony i zestresowany (robię prawo jazdy tongue.gif), a tu proszą by powiedzieć coś sensownego smile.gif nie udało się, ale przynajmniej mogłem brwiami poruszać smile.gif

Dodam jeszcze, że spotkania będą się odbywać w sezonie co 4-5 tygodni, kolejne w kwietniu. Na nim będziemy gościć Krzysztofa Lisa.

Nad stroną pracujemy, myślę że za tydzień będzie gotowa nowa wersja.

radomIT.pl jest objęty patronatem prezydenta Andrzeja Kosztowniaka i miasta Radomia

P.s. zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu spotkania.

--------------------
RadomIT.pl
Spotkania branży internetowej. Stymulujemy przedsiębiorczość i wymianę wiedzy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Fundacja Mimo Wszystko
Zebraliśmy już
7,279.52 pln

Domeny, Hosting w Active24.pl

Domeny, Hosting w Az.pl

Książka o pozycjonowaniu

Dotacje na e-biznes. Pozyskiwanie środków z UE w ramach PO IG 8.1

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 30.07.10 - 16:59