Chciałem wszystkich serdecznie zaprosić na radomskie spotkania barcamp pod nazwą radomIT.pl.
Najbliższe spotkanie odbędzie się 26 lutego (czwartek) o godzinie 17 w Radomiu w Łaźni ul. Żeromskiego 56 (1 piętro)
Prelegentami będą:
Tomasz SobiesiakSzymon PrzybyszewskiPiotr CichoszTytuły prezentacji jeszcze nie są znane, ale ogólnie nasi goście będą opowiadać o zarabianiu

proste, prawda?

Spotkanie będzie prawdopodobnie można oglądać on-line przez internet, jednak serdecznie zapraszamy do przybycia. Będzie sporo ciekawych osób. Jest to wspaniała okazja do zdobycia nowych kontaktów oraz poszerzenia wiedzy.
Jeżeli ktoś by chciał wystawić w roli prelegenta to dobra wiadomość, lista nie jest jeszcze zamknięta. Barcamp będzie poprzedzony kampanią reklamową: plakaty na przystankach, autobusach i w uczelniach oraz smsowy mailing

do mieszkańców Radomia.
Już telewizja lokalna okazuje zainteresowanie
http://pl.youtube.com/watch?v=_Qc4zViGKGEPrzepraszam, za treść tego nagrania. Nie zostałem uprzedzony, że na spotkaniu będzie ekipa telewizyjna. Wyobraźcie sobie na dworze mróz, zmarznięty, zmęczony i zestresowany (robię prawo jazdy

), a tu proszą by powiedzieć coś sensownego

nie udało się, ale przynajmniej mogłem brwiami poruszać

Dodam jeszcze, że spotkania będą się odbywać w sezonie co 4-5 tygodni, kolejne w kwietniu. Na nim będziemy gościć
Krzysztofa Lisa.
Nad stroną pracujemy, myślę że za tydzień będzie gotowa nowa wersja.
radomIT.pl jest objęty patronatem prezydenta Andrzeja Kosztowniaka i miasta RadomiaP.s. zastrzegamy sobie prawo do zmiany terminu spotkania.