|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
27.12.07 - 12:29
|
|
![]() Grupa: Members Postów: 618 Podziekowań: 5 Dołączył: 9.04.2007 Nr użytkownika: 9,144 |
Zapraszam do dodawania wpisów do mojego katalogu. Strona główna i kategorie są systematycznie linkowane.
Katalog stron -------------------- Jeśli chcesz więcej zarabiać na swoim zapleczu, zarejestruj się
Książki - zbiór bezpłatnych ebooków do pobrania |
|
|
|
28.12.07 - 16:07
|
|
![]() Grupa: Members Postów: 154 Podziekowań: 0 Dołączył: 22.02.2005 Nr użytkownika: 1,105 |
Podkategorie cokolwiek dziwne, szkoda że nie można proponować własnych
Ten post edytował szuwi 28.12.07 - 16:08 -------------------- Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)
|
|
|
|
28.12.07 - 23:50
|
|
![]() Grupa: Members Postów: 618 Podziekowań: 5 Dołączył: 9.04.2007 Nr użytkownika: 9,144 |
CYTAT Podkategorie cokolwiek dziwne, szkoda że nie można proponować własnych Zatem DMOZ też jest dziwny. Podkategorie przepisałem z DMOZA więc na pewno znajdzie się odpowiednia podkategoria. Nie włączyłem opcji dodawania własnych podkategorii, gdyż z katalogu szybko by się zrobił nieczytelny śmietnik, a chciałbym aby w przyszłości katalog.pleja.net oprócz wpisu generował wejścia na Wasze strony. Jeśli mimo wszystko ktoś uważa, że należało by do któreś kategorii dodać jakąś podkategorię, to proszę pisać na PW. Jeszcze nie wspomniałem, ale chyba warto. Katalog jest linkowany z wyszukiwarki 123.pleja.net, co prawda z tej samej domeny, ale atutem jest zwiększająca się ilość zaindeksowanych podstron wyszukiwarki. Ten post edytował milkus 28.12.07 - 23:58 -------------------- Jeśli chcesz więcej zarabiać na swoim zapleczu, zarejestruj się
Książki - zbiór bezpłatnych ebooków do pobrania |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.10 - 16:57 |