niektóre właściwości skryptu- system szablonów - bardzo łatwo dostosować wygląd do swoich potrzeb, wystarczy sama znajomość HTML
- postawiłem na prostotę - brak rejestracji, dopisanie artykułu to kwestia wypełnienia pięciu pól, zamiast kategorii - tagi
- panel umożliwiający szybkość moderacji i bezproblemowe rozprawianie się ze spamem
- integracja z Google Analytics
- automatycznie generowana sitemapa dla Google Sitemaps + meta tag weryfikujący własność witryny do ustawienia w panelu
- wsparcie dla LinkMe - instalacja ograniczy się do wgrania plików na serwer, nadania odpowiednich praw oraz wpisania potrzebnych danych w panelu
- trzy konfigurowalne miejsca na reklamy - w tym jedno po pierwszym artykule (na stronie głównej i stronach tagów) lub w treści artykułu
- możliwość ustalenia w panelu treści maili informujących o odrzuceniu lub akceptacji artykułu
- każdy sam ustala ile znaków mają mieć wpisy, ile ich się wyświetla na stronie głównej oraz po ilu słowach są ucinane
licencjaKilka słów wyjaśnień. Wiele osób prosiło mnie o udostępnienie tego skryptu, a ja odmawiałem, ponieważ jeden link mnie nie zadowalał

Dwa, trzy linki właściwie też nie

Poza tym moim zdaniem wstawianie jednego linku na wszystkie podstrony to marnotrawstwo... Tak więc jeden link na podstronie - ale każdy do innej strony i żebym mógł w każdej chwili zmienić go na inny - tak w skrócie wyglądają warunki użytkowania mojego skryptu. Oczywiście do Was należy tylko rejestracja na serwerze reklam, resztą się nie musicie martwić - wszystko odbywa się automatycznie. Wiem, że wielu osobom się to nie spodoba. Więcej o licencji możecie przeczytać
tutajskórkiTworzenie skórek to prosty sposób na zdobycie linków z katalogów opartych na tym skrypcie - autor sam ustala na jakiej licencji wydawana jest skórka - zapewne najpopularniejszym jej warunkiem będzie link w stopce

Przy każdej następnej wersji skryptu domyślna skórka będzie inna - aby uniknąć ciągle tego samego wyglądu - bo jak znam życie, to wielu osobom nie będzie się chciało zmienić skórki

skrypt do pobrania na stronie
http://skrypt.mocnelinki.info(dziękuję za przyklejenie wątku - nie wiem komu)
Ten post edytował wszystko ginie 16.04.07 - 02:34