mini.otwarty.pl najnowsza wersja - modified by pkruk and wedan [350kb] Jak wyglada katalog po instalacji
mozna zobaczyc tutaj INSTALACJA- Rozpakuj i skopiuj pliki na serwer
- Nadaj prawa katalogu [otwarty_inc] na chmod 755
- Uruchom plik instalacyjny www.twojadomena.pl/otwarty_inc/otwarty_install.php
- Po zainstalowaniu usun plik otwarty_install.php
- Nadaj prawa 755 katalogowi [lp_cache] - zbiera sesje link popularity
- Nadaj prawa 755 plikom rob_pl.db i rob.db - zbieraja dane o odwiedzinach robotów wyszukiwarek
Dla powiadomien mailowych nalezy wprowadzic tresc powiadomienia do plikow
otwarty_admin/mail_dodano.php
otwarty_admin/mail_usunieto.php
//------------------------------------------------------------------
WPROWADZONE MODYFIKACJEUWAGA:Modyfikacje zostaly wprowadzone dla opcji "mod_rewrite - włączone" z separatorem "-" ustawione domyślnie.
Mysle ze teraz malo kto nie korzysta z mod_rewrite stad taka decyzja.
1. Poprawiono instalatora - błąd serwera 500 Internal Server Error (mialem ten problem u siebie po zmianach u mnie dziala - nie gwarantuje ze bedzie dzialalo wszedzie)
2. Dodano Robots Counter - zlicza wejscia robotow na kazdej podstronie
3. Dodano Link popularity w szczegółach wpisu - na niektórych serwerach nie dziala dla Yahoo
4. Dodano pobieranie i wyswietlanie PR strony (wyswietlanie graficzne)
5. Dodano możliwosc sortowania podkategorii na stronie glownej (wiersze, kolumny) - opcja w panelu konfiguracyjnym
6. Dodano wyswietlanie ilosci wpisow w danej podkategorii na stronie glownej - opcja w panelu konfiguracyjnym
7. Dodano możliwosc wyswietlania miniatur MSNa - opcja w panelu konfiguracyjnym
8. Dodano menu lewe z dodatkową zakladka "jak dodac wpis" - zarzadzanie w panelu tam gdzie regulamin - przeznaczenie dowolne
9. Dodana wyszukiwarka by Irek
10. Dodane blokowanie adresow w panelu by Irek
11. Dodane powiadomienie by Mar z mozliwoscia konfiguracji w panelu konfiguracyjnym
12. Dodalem nowy szablon - dla szybkich stawiaczy katalogow, ktorzy lubia jak cos inaczej wyglada

13. Dodalem kasowanie ujemnych wpisow by Mar (nie testowalem bo takowych nie mialem)
14. Dodane przykladowe kategorie z przykladowymi podkategoriami i wpisami, zeby zobaczyc jak to wyglada
15. Dodalem stosowny dopisek do stopki i prosze o nieusowanie

16. W paczce jest plik zrodlowy psd naglowka/topa jakby ktos cos chcial sobie dopisac
18. Aha i jeszcze poprawilismy ten token standardowy bo wg mnie byl powodem czestych irytacji

19. Style przerzucone do pliku + kopia w bazie by Irek
20. Dodane RSSy by pqt
21. Mapa strony - wystarczy ja wyciagnac na lewe menu jako link mapa.html
22. Rozszerzono mozliwosci katalogu o dlugie opisy (wiecej contentu).
Mam nadzieje, ze komus sie takie cus przyda i skorzysta stawiajac piekny i funkcjonalny katalog

pozdrawiam
Pawel
Ten post edytował pkruk.com 8.02.07 - 15:01