PR jest oparty wyłącznie na ilości i PR linków. Żadne metody \"spamerskie\" nie mogąsię przyczynić do spadku PR (chyba, że do bana, ale wtedy jest PR0). Jeżeli spadł Tobie PR to dlatego, że straciłeś jakieś linki, albo spadł PR tych linków.
nie patrzyłem na to w ten sposób i musze przyznać że mogłoby tak byc aczkolwiek niepotrafie tego stwierdzić konkretnie, pozycionowaniem głębiej zainteresowałem się dość niedawno wcześniej ograniczało się do dodania strony do wyszukiwarek, i niepotrafie zweryfikować czy jakaś strona z linkiem do mojej też straciła punkty w PR, dziwniejsze w tym wszystkim jest to że moje wcześniejsze linki ograniczały sie naprawde do minimum a w zasadzie bodajże tylko do forum i jednej księgi gości i wtedy PR miałem 3, dopiero niedawno powiedzmy że sie reklamuje (nie dosłownie) bardzeiej, i strona ma wiecej linków niż wcześniej a mimo to PR spadło do 2 a stało sie to w momencie moich testów w spamem o którym mówiłem wiec z tąd moje podejżenia że to przez to
A możesz powiedzieć coś więcej?
Jestem ciekaw od jakiej to techniki spamerskiej spadł Ci PR...
technika stara czyli strona główna z dużą ilościa słów kluczowych przedstawionych w różny sposób i odświeżeniem w skrypcie razem z przejściem do tej właściwej tak ze zwiedzający nie miał możliwości zobaczenia podstawionej strony